De Kemp

Overnachten in onze Bed & Breakfast in de Maasheggen.

U zoekt rust, maar ook inspiratie. Laat u inspireren door de prachtige omgeving, architectuur of kunst. Bij ons kunt u heerlijk ontspannen in een gastvrije, bijzondere omgeving. De Kemp ligt in de Maasheggen en nabij het Pieterpad.

De Kemp is een kleinschalige voorziening met twee gastenkamers. Ze hebben beiden een privé badkamer en zijn ingericht om te ontspannen. U vindt hier geen televisie, maar wel mooie boeken en tijdschriften, een waterkoker voor een lekker kopje koffie of thee en een eigen buitenruimte.
‘s Morgens serveren wij een lekker ontbijt met streekproducten en producten uit eigen tuin en keuken. Overdag wandelt u zo Nederlands oudste cultuurlandschap de Maasheggen in. Ook oude (Romeinse) steden als Nijmegen, Cuijk en Grave en Duitse bezienswaardige steden als Düsseldorf, Essen en Kleve (met bijzondere musea) liggen op korte afstand.

Bijzondere gastenkamers
Het huis en de kamers zijn vormgegeven door de beste Nederlandse ontwerpers. Allen lieten zich inspireren door de omgeving en haar tradities.
U verblijft dus in een moderne boerderij, waarin u talloze verwijzingen naar het verleden vindt, door ontwerpers vertaald naar het heden. Een huis vol verhalen. De inrichting van de kamers wordt gekenmerkt door het robuuste boerenleven van weleer, maar wel voorzien van moderne comfort.

Het Pieterpad
Het Pieterpad voert door het Maasheggengebied langs Vortum-Mullem. Lopers van het pad die willen logeren kunnen op verzoek door ons bij het pontje (oversteek Maas van/naar Afferden) worden opgehaald. Ons huis ligt aan de Provincialeweg, een deel van de oude Romeinse weg die van Nijmegen naar Maastricht voerde.

Boek direct

Boek meteen of vraag vrijblijvend meer informatie aan per mail info@dekemp-maasheggen.nl of bel 06-46341395.
Direct reserveren