De Kemp

Vergaderen en zakelijk verblijven in de Maasheggen.

Niet alleen onze vrijetijdsgasten zijn op zoek naar inspiratie en rust. Ook zakelijk gezien is de Kemp dé plek om in alle rust op een eigentijdse en inspirerende manier te werken. In ons inspiratiehuis kunt u alle creativiteit van uw team aanboren. Zodat u weer met frisse ideeën en hervonden inspiratie naar huis kunt.

De Kemp inspirerend anders
Wellicht heeft u behoefte aan deskundig advies rond de organisatie van uw bijeenkomst? Wij ondersteunen graag met de begeleiding of de invulling van ontspannende (duurzame) activiteiten.

De inrichting van onze locatie is volgens de nieuwste inzichten ontworpen zodat u efficiënt en effectief kunt werken. De Kemp ontwikkelde bijvoorbeeld speciale tafels zodat u staand kunt vergaderen. Wij adviseren u graag in de diverse vergadermogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een visueel notulist nodig of een co-creatiesessie, al dan niet met externen? Of wat denkt u van vergaderen in de boomgaard? Uw vergadering onderbreken met een wandeling of fietstocht? Of is op pad met de schaapsherder of onkruid wieden in de biologische tuin van de achterburen (inclusief kistje biologische groenten voor thuis) meer iets voor uw bedrijf? Wij denken graag met uw mee, want inspiratievergaderingen zijn altijd maatwerk.
 

Foto's

Boeken

Boek meteen of vraag vrijblijvend meer informatie aan per mail info@dekemp-maasheggen.nl of bel 06-46341395.